Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Παρουσίαση Αγιο-Ποίησης: A Night to Remember - μία ημέρα μετά



Όλα πήγαν ρολόι: χωρίς πρόβα προηγουμένως, οι τέσσερίς μας (ο εκδότης και ποιητής Ντίνος Σιώτης, η ηθοποιός Joyce Ευείδη, ο λογοθεραπευτής Γιάννης Τζαλαβράς και εγώ) που διάβασαν τα 17 ποιήματα από την Αγιο-Ποίηση συντονιστήκαμε τέλεια με τον Διονύση Μαλλούχο που -ως συνήθως- έλαμψε στο πιάνο. Κάποια στιγμή μάλιστα σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης και διεκδίκησε το δικαίωμα των φτωχών πιανιστών να διαβάζουν και αυτοί ποιήματα σε τέτοιες εκδηλώσεις. Σας βεβαιώνω ότι δεν ήταν σκηνοθετημένο αυτό το περιστατικό όπως νόμισαν αρκετοί από τους παρευρεθέντες. Απλώς ο Διονύσης με είχε ρωτήσει την προηγούμενη αν μπορεί να διαβάσει κι αυτός ένα ποίημα και του είχα πει “να κάνει ό,τι τον φωτίσει ο Θεός”. Σε κάθε περίπτωση η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μπενετάτου ήταν κατάμεστη και όλα πήγαν καλά. 


Θα το θυμάμαι αυτό το βράδυ. Ευτυχώς τα παιδιά μου, μου έχουν απαγορεύσει να συγκινούμαι και να αισθάνομαι περήφανος για τέτοιες … επιτυχίες. 


Σε εύθετο χρόνο θα ανεβάσω και κάποιες φωτογραφίες στο blog μοιυ από αυτή τη βραδυά όπου θα φαίνονται όλοι οι συντελεστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: