Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Η Άρια Φυλή 3018 M.X.Αυτό το διήγημα είναι από το βιβλίο μου ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. Έχει ξανα-εμφανιστεί έκτοτε στο site και το blog μου αλλά για κάποιον -καθόλου ευχάριστο- λόγο μου φαίνεται περισσότερο επίκαιρο αυτήν την εποχή από τότε που το έγραψα (το έτος 2.000 μ.Χ.). Με ανησυχεί μάλιστα που είναι (προφανώς λόγω των search engines) ένα από τα πλέον διαβασμένα μου κομμάτια. Το μόνο ίσως ελπιδοφόρο σημείο σε όλα αυτά, είναι η ειρωνία στην περιγραφή μιας Αρίας Φυλής του μέλλοντος...ματαιότης, ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης.

Ανοίξτε τους δέκτες των εγκεφάλων σας. Είναι η ώρα της ενημέρωσης. Σας μιλάει ο Υπέρτατος, που αιώνες τώρα σας οδηγεί στους δρόμους της ψηφιακής ευτυχίας. Σας έδωσα την ειρήνη, την αθανασία, την αιωνιότητα. Και, με όλη την δύναμη της ψηφιακής μου ψυχής, κάνω ότι απαιτείται για να βρίσκεστε πάντα υπό καθεστώς ευτυχίας. Αυτό βέβαια, δεν είναι εύκολο όσο υπάρχουν ανάμεσά σας Παρείσακτοι που πρέπει να εξαλειφθούν. Πρέπει το γένος μας να μείνει καθαρό. Να εξαφανιστούν οι μπάσταρδοι που μιαίνουν τον κόσμο μας και εμποδίζουν τον Υπέρτατο να επιτελέσει το έργο του.

Πλάσματα απωθητικά, με αντιαισθητικά χαρακτηριστικά που νοθεύουν τον κόσμο μας, τη φυλή μας, που είναι η μόνη που δικαιούται να ζει και να κάνει χρήση του ελάχιστου αζώτου που μας έχει απομείνει.

Βρείτε τους, όπου και νάναι. Δεν είναι δα δύσκολο. Τα χαρακτηριστικά της απωθητικής τους εμφάνισης τους κάνουν να ξεχωρίζουν από εμάς, τους Αυθεντικούς. Εξολοθρεύστε τους ή, αν σας έχουν μείνει κατάλοιπα συμπόνιας, ενημερώστε αμέσως τις Ομάδες Καθαρισμού που θα επιτελέσουν το έργο τους γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τότε, και μόνο τότε, θα μπορούμε εμείς, η αυθεντική φυλή, οι ψηφιακά μεταλλαγμένοι, να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας για επίτευξη της Καθολικής Ευτυχίας.

Σας μιλάει ο Υπέρτατος. Καθαρίστε τον κόσμο μας από τους Παρείσακτους. Τέλος ενημέρωσης. Πριν κλείσετε τους δέκτες των εγκεφάλων σας, θα σας μεταδώσω την εικόνα μου, που περιλαμβάνει όλα τα υπέροχα εξωτερικά χαρακτηριστικά της Αυθεντικής Φυλής.

Η μετάδοση με τα δεδομένα της ενημέρωσης τελείωσε και άρχισε να μορφοποιείται η εικόνα του Υπέρτατου. Όλα τα χαρακτηριστικά της Αυθεντικής Φυλής, όπως εξελίχθηκαν μέσα στο πέρασμα των αιώνων, τόσο αγνά, τόσο όμορφα: Σκιστά μάτια και δέρμα σκούρο γεμάτο εκδορές και πληγές.

ΥΓ. Η φωτογραφία δεν είναι δική μου, αλλά μετά από τόσα χρόνια δεν θυμάμαι από πού την πήρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: