Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Κατάρες



Βαρειές κατάρες εκτοξεύονται καθημερινά από όλες τις πλευρές προς πολιτικούς, προϊσταμένους, συνεργάτες, συντρόφους (στη ζωή και το κόμμα) ακόμη και διαιτητές σε γήπεδα (άκουσα πολλές τέτοιες χθές στο γήπεδο!)... Ένα σύννεφο αρνητικής ενέργειας συμπυκνωμένου πόνου και παράπονων αιωρείται στην ατμόσφαιρα κι όλοι βρισκόμαστε μέσα σε αυτό. Θέλοντας και μη, το εισπνέουμε και επιτρέπουμε στην αρνητική ενέργεια να εισχωρήσει στην προσωπική μας ζωή και, μέσα από εμάς, να επηρεάσει και τους ανύποπτους οικείους μας. Φαίνεται οτι πολλοί καταραμένοι άνθρωποι περιφέρονται σε μια ευλογημένη χώρα σαν τη δική μας προσπαθώντας να εξηγήσουν τις ανεξήγητες (;) ημικρανίες που τους βασανίζουν. Οι προσδοκίες κι οι ελπίδες γκρεμίζονται σαν ουρανοξύστες σε ιαπωνικές ταινίες καταστροφής με τον Γκοντζίλα την δεκαετία του ‘70, αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια που καταπλάκωσαν ανθρώπους και ευγενή ιδανικά. 

Και μέσα από τα σύνεφα σκόνης προβάλει ο σούπερ-ηλίθιος χαμογελαστός με ένα νεανικό μπλουζάκι που, όταν βλέπεις το τεράστιο «Η» που έχει σε επίμαχο σημείο για να φαίνεται, η πρώτη εντύπωση είναι οτι είναι μάρκας Hollister (*). Κρύβεται ένα επτασφράγιστο μυστικό πίσω αυτό που συχνότατα ούτε και αυτός που το φορά το γνωρίζει: το τεράστιο «Η» στην μπλούζα δεν αντιπροσωπεύει τη μάρκα Hollister, αλλά το "Halia" και μάλιστα μαύρα και δεν είναι καθόλου μαύρα μεσάνυχτα αυτήν την ώρα: είναι νωρίς το πρωί!...

(*) Hollister είναι η μάρκα νεανικών ρούχων που είναι πολύ (πάρα πολύ!) δημοφιλή στη νεολαία και τους μεσήλικες εφήβους αυτήν την εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: